logo

Durf jij het aan?

Discover More
Connected details:

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS
Open Evenementen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat, aarzel dan niet om contact op te nemen met Combat City. We staan klaar om elk mysterie op te lossen, elke verwarring te ontwarren en elke vraag te beantwoorden met de precisie van een scherpschutter. Ons doel? Uw tevredenheid!

Airsoft Algemeen

Algemene vragen gerelateerd tot Airsoft

Ik ben geen NABV lid en ken niemand die dat wel is. Kan ik nu wel airsoft/CQB bij jullie proberen?

Ja, dat kan zeker! Hiervoor moet je uiteraard wel boven de 18 jaar zijn. Als je bij ons een airsoft uitje doet of je inschrijft voor een open Skirm met een leenset dan melden wij je aan als onze introducé bij de NABV. Als introducé kan en mag je op de speeldag een airsoft replica gebruiken. Je kan maximaal 6 keer per jaar airsoft proberen als introducé.

Hebben jullie een HPA vulstation?

Ja, wij vullen uw tankjes tegen een kleine vergoeding. De vergoeding gebruiken weer weer voor het onderhoud van dit vulstation.

Mag ik een (duik)fles meenemen om mijn HPA tanks bij te vullen?

Ja, dat mag maar is een beetje onzinnig aangezien we een vulstation hebben. Deze duikfles mag wegens veiligheidsredenen niet mee naar binnen. De duikfles blijft in je auto. Je kan je tanks buiten vullen.

Ik of mijn vrienden willen van te voren al wat bijv. bier drinken, is dat een probleem?

Combat City hanteert een strikt beleid als het gaat om airsoft en nuchter blijven. "Airsoft is al intens genoeg, je hebt geen extra 'special effects' nodig!" Dus, als je dacht dat je je camouflagekunsten kon verbeteren met een beetje 'vloeibare moed' of iets uit het poeder pakket, denk dan nog eens goed na! Bij CombatCity is het enige wat mag vliegen de airsoft munitie, niet je promillage!

Merken wij dat je alcohol gedronken hebt of onder invloed bent van drugs zullen wij je uitsluiten van deelname! Hierbij ben je wel het gehele boekingsbedrag verschuldigd aan CombatCity.

Mag ik achteraf bier drinken?

Ja, dat mag. Doe dit wel verantwoord!! Ook kunnen wij een bitterbal of iets anders aanbieden uit ons assortiment.

Airsoft Replica's

Alles wat je moet weten over ons replica beleid

Wat zijn de regels omtrent Joules?

Binnen de CQB omgeving van Combat City zijn alleen replica's toegestaan met een maximum van 1.2 joules gemeten met .30gr BB's. Dit is ook echt het maximum. We maken GEEN uitzonderingen!! Tijdens speciale evenementen kunnen we afwijken van dit naar beneden indien dat bij het spel hoort.

Welke replica's zijn toegestaan?

In principe alles wat 6mm BB's schiet en een maximum heeft van 1.2 joules gemeten met .25gr BB's. SINGLE SHOT ONLY! Dus geen binary triggers! Ook zal er gelet worden op speedtriggers. Als je sneller single shot schiet dan full auto, dan zullen we daar wat van vinden! Wij als organisatie hebben altijd gelijk!

Airsoft BB's

Alles wat je moet weten over ons BB beleid

Wat is het maximale gewicht van BB's bij Combat City?

Tijdens de Gameplay hanteren we maximaal .25gr, daarom meten we ook met 0.25gr BB's.

Wat type BB's zijn toegestaan? Bio / Non-Bio

Combat City is een binnenlocatie en we stofzuigen ons helemaal suf. Dus elk merk BB is toegestaan mits ze voldoen aan het regelment van de NABV.

Mag ik met tracer BB's schieten

Ja zeker.

Verkopen jullie ook BB's

Ja, we hebben diverse soorten BB's waaronder tracers (Rood/Groen).

Airsoft Granaten & Pyrotechnics

Alles wat je moet weten over Granaten, Pyro's, Flashbangs, etc...

Mag er gebruik gemaakt worden van rookbommen?

Aangezien we een binnenloctie zijn is dit asbsoluut niet toegestaan. Dit i.v.m brandveiligheid en rookontwikeling in kleine ruimtes. Wij hebben onze eigen rook machines en creeren daardoor een situatie die vele malen veiliger is dan met rookgranaten.

Mag er gebruik gemaakt worden van granaten?

Airsoft granaten zijn toegestaan op het veld, zolang je maar zorgt dat ze de goedkeuring van de NABV niet mislopen. Denk eraan, ze mogen alleen een onderhandse reis maken - overhandse worpen zijn uit den boze! En mocht je granaat besluiten op avontuur te gaan zonder terug te keren, dan is dat een spannend verhaal voor jou en jouw portemonnee.

Mag er gebruik gemaakt worden van lasers?

Airsoft lasers zijn toegestaan, maar alleen als ze een officiële goedkeuringssticker van de NABV dragen. Je kunt je laser naar het NAC van de NABV brengen voor een keuring. Als je laser aan alle eisen voldoet, wordt hij beloond met een glanzende sticker, als een gouden ster op een werkstuk van een basisschoolleerling.

Mag er gebruik gemaakt worden van Tac-lights?

Absoluut, de binnenste schaduwen van Combat City voegen een extra laag van mysterie toe aan het spel! Maar onthoud, terwijl je door de duisternis sluipt, gebruik je licht met mate - je wilt niemand verblinden met je high-beam zaklamp. En laat die LED-panelen en schijnwerpers maar thuis; we gaan voor subtiele schrik, niet voor een rockconcertverlichting!

Mag er gebruik gemaakt worden van Flashbangs?

Flashbangs zijn toegestaan, zolang ze maar niet de rookmachine uithangen of een vuurwerkshow beginnen zonder vuur of elektriciteit. Kortom, ze moeten hun spectaculaire entree maken zonder enige rooksignalen of vonkenregen. Zo blijft het helder en veilig, en kunnen we allemaal genieten van de knal zonder de naweeën van een mistige verrassing of een onverwachte vonk.

Mag er gebruik gemaakt worden van dummy-knives?

Bij het gebruik van neppen messen voor 'knife kills' is het de kunst om je tegenstander te 'taggen' zonder daadwerkelijk te steken of te prikken. Een simpele aanraking of zelfs een vriendelijke "Gotcha!" is al genoeg om de overwinning te claimen. Het is een beetje zoals tikkertje spelen, maar dan voor volwassenen die graag doen alsof ze geheime agenten zijn. Veiligheid eerst, dus laat die acteer skills maar zien en houd het mes waar het hoort - in de wereld van make-believe!

Reserveringen & Annuleren

Alles wat je moet weten over hoe je moet annuleren

Ik kan helaas toch niet meedoen aan de open Skirm, hoe meld ik me af?

Als je toch niet kan komen op onze open Skirm kan je jezelf afmelden bij ons via je boekingmail binnen de daarvoor geldende annulerings periode.

Wat is de annulerings periode voor Open Skirms?

Je kan annuleren tot 3 dagen voor de aanvang van het evenement. Daarna kan dat alleen door een verzoek in te dienen via de mail aan Combat City (info@combatcity.nl). Mochten we je vrijgekomen kaartje dan alsnog kunnen verkopen dan krijg je je geld terug. 

Wat als ik niet meer mag annuleren, wat dan?

Dus, stel je voor: je hebt jezelf vastgelegd voor een episch evenement bij Combat City, maar plotseling komt er iets (onverwachts) tussen. Als de annuleringsperiode is verstreken, zit je helaas vast aan je reservering volgens de voorwaarden die we eerder hebben gedeeld. Maar wacht, er is een lichtpuntje!

Je kunt je kaartje nog steeds een tweede kans geven. Hoe? Simpel! Stuur een vriendelijke mail naar Combat City en bied je kaartje aan. Wij zullen ons best doen om het voor je te verkopen. En als het lukt, krijg je je geld terug. Klinkt als een win-winsituatie, toch? Dus gooi die e-mail eruit en laat ons de magie van het doorverkopen regelen!

Helaas kan mijn vriendin vanavond helaas toch niet mee. Ik vroeg me af of het ticket op naam van iemand anders gezet worden die in haar plaats mee zou willen spelen.

Natuurlijk, geen probleem! Als je vriendin niet mee kan, voel je vrij om iemand anders in haar plaats te nemen. Zorg alleen dat je vervanger een lach en een identiteitsbewijs meebrengt. Voor introducees, vergeet niet een NABV-verklaring in te vullen. Mocht je een huurkit gebruiken, dan gelden er andere regels en heb je geen verklaring nodig. Geniet van het evenement!

Betalingen & Terugstortingen

Alles wat je moet weten over betelingen en ons Terugstoringsbeleid/Refunds

Mijn iDeal betaling bij een open Skirm aanmelding is mislukt, wat nu?

Als je betaling is mislukt, probeer het dan gewoon nog een keer. Het komt vast goed. Mocht je tegen problemen aan blijven lopen dan kan dit liggen aan de locatie waarmee je verbinding legt met het internet. Bedrijfs netwerken kunnen dit soort zaken blokkeren. Probeer het dan via 4/5G of op het thuis netwerk.

Hoe snel wordt ik terugbetaald als ik annuleer voor een 'Open Skirm' ?

Je hebt een open skirm en je wilt annuleren. Geen zorgen, het is zo eenvoudig als een toverspreuk! 

Via de magische e-mail: Je hebt een e-mail ontvangen, toch? Die e-mail is als een uil die je een bericht brengt van Zweinstein.  Dus, klik op die e-mail en zeg: “Alohomora!”  (Dat is de toverspreuk om het te openen.) Je zult een knop zien met “Annuleren”. Klik erop en poef! Je annulering is onderweg!

Het persoonlijke dashboard:  Stel je voor dat je een toverstaf hebt (of gewoon je muis). Zwaai ermee over je persoonlijke dashboard.  Je zult een sectie vinden met de naam “Annuleringen”. Klik erop en voilà! Je kunt je skirm annuleren alsof je een tovenaar bent die een bezem bestuurt. 

Nu, hier komt het leuke deel: als je recht hebt op een terugbetaling (max. 3 dagen voor het evenement), verschijnt er een regenboog en eenhoorns dansen in je bankrekening.  Maar wacht, soms zijn banken als koppige dreuzels en doen ze er een paar dagen langer over.  Geen paniek! Blijf gewoon glimlachen en denk aan chocoladekikkers. 

Dus, onthoud: Magie + Geduld = Annuleringssucces! ✨

Als een 'Open Skirm' wordt geannuleerd door Combat City krijg ik dan mijn geld terug?

Bij annulering van een evenement door Combat City, om welke reden dan ook, is het niet nodig om je zorgen te maken over de betaling. Je ontvangt een volledige terugbetaling binnen drie werkdagen. Of het nu gaat om veiligheidsproblemen, een tekort aan deelnemers of onverwachte gebeurtenissen, je financiële zekerheid staat voorop. Dus ga je gang en maak je reservering zonder enige aarzeling!

Zijn er kosten verbonden als ikzelf annuleer voor een 'Open Skirm'

Je hebt besloten om je plannen te wijzigen? Geen zorgen! Bij Combat City hanteren we een bescheiden annuleringsbeleid. Voor elke boeking of annulering rekenen we slechts 1 euro aan annuleringskosten. Dit is eigenlijk een soort “bankenvergoeding” die we moeten betalen. Maar hé, het is een kleine prijs om te betalen voor flexibiliteit, toch? Als Combat City zelf besluit iets te annuleren, hoef je je geen zorgen te maken over deze kosten. Dus, annuleer gerust en laat ons de rest regelen!